Projekt Ureda za socijalnu skrbi i osobe s invaliditetom Grada Zagreba i Centra za koordinaciju palijativne skrbi u Gradu zagrebu: Edukacija socijalnih radnika o palijativnoj skrbi.

16.01.2015
 Radionice je organizirala i provodila mr.sc. palijativne i suportivne skrbi Renata Marđetko, koordinator Centra za koordinaciju palijativne skrbi Grada Zagreba.

Cilj radionica bio je informirati i educirati socijalne radnike i druge profesionalce u Centrima za socijalnu skrb o osnovama palijativne skrbi, ulozi i aktivnostima Centra za koordinaciju kao i Ustanove za zdravstvenu njegu-Zagreb u sklopu koje je Centar za koordinaciju osnovan. Nadalje kroz radionice je predstavljena uloga socijalnog radnika u skrbi za palijativnog bolesnika i njegovu obitelj kao i razvoju multidisciplinarnog tima i sustava palijativne skrbi.

Aktivno sudjelovanje svih prisutnih na radionici te razmjena zajedničkih iskustava rezultiralo je u stvaranju smjernica za buduću suradnju u kontinuiranoj skrbi za bolesnika pri promjeni mjesta skrbi (bolnica, kuća bolesnika, bolnica za produženo liječenje, dom za starije i nemoćne).
 

Dragi korisnici


Kako bismo Vam što prije mogli pomoći molimo da ispunite ovaj obrazac...

Ime
Prezime
Kontakt telefon


NASTAVITE S PRIJAVOM

Telefon   ...ili nas nazovite: 091/4841-048

Partneri projekta
Zdravstvena njega zg logo ofs logo